Joukkuemestaruustaisto Kalliosalin pääotteluna

  • 6.9.2022

PAINI-WEIKOT! Viimeisimpien huhujen mukaan näin kuuluu huutaa joka väliin aina kun mahdollista. Ytimekkäästi tulee nimi kajauttaa ilmoille vaikkapa hartaan jumalanpalveluksen aikana, ja sitten jatkaa elämäänsä normaaliin tapaan samalla kun ulkopuoliset jäävät miettimään, että miksi ihmeessä kukaan tekisi sellaista. Mitään sen kummempaa syytä ei tälle(kään) käytökselle ole, muuta kuin ehkä se, että Jake Luupää ja Ken Kallio toden totta ovat hallitsevat FCF Joukkuemestarit.

Omegasta asti titteliä kantanut dynaaminen kaksikko on onnistunut puolustamaan mestaruuttaan jo kahdesti. Heinäkuussa lakosivat Karhulan kopla, eli Romppainen ja KOURA, ja Ropeconin uumenissa voitto tuli Tammisen Tonia ja Sebastian Vauhkosta vastaan – vaan niin epäurheilijamaisesti, että Kenin isoisoisoisä Gus taatusti vääntelehti levottomana haudassaan. Haastajat tulivat kelmeilyllään hylätyksi, ja tätä he tietenkin onnistuivat käyttämään neuvottelukeinona kun seuraavaa titteliottelua oltiin kirjaamassa. Heillä on kuitenkin edelleen alla myös oikea voitto mestareista Kalliosalin avajaisfestareilla, mikä kytee karvaana Paini-Weikkojen mielissä.

Nyt kolmas osa on käsillä: Wrestling Show Liven pääottelussa Kallio ja Luupää laittavat mestaruuden peliin ja kaksikon on viimein aika todella näyttää, miksi heidän nimeään huudetaan asiaankuulumattomissa tilanteissa eikä noiden roistojen. Tammisen ja Vauhkosen mulkeroiset olemukset tuntuvat alati synkronoituvat yhteen, eikä ilkikurisesta hähätyksestä tulisi ikinä loppua, mikäli lopultakin messinkiä vyötäisilleen saisivat. Joukkuepainissakin voi kuitenkin menestyä niin puhtain kuin likaisin jauhoin, eli mitä vaan voi tapahtua.

Kunnia vai kunniattomuus? Urheiluhenki vai raukkamaisuus? Paini-Weikot vai Wittu-Päät? Osta lippusi Wrestling Show Liveen 17. syyskuuta ja pääset näkemään, kuinka vain yksi vaihtoehto todetaan voitokkaaksi. Liput: Liveto