Wrestling Show Live! – 17.9.2022

Syksyn ensimmäinen WSL tulee Kalliosaliin! Pois viltit, villasukat, teekupit ja hyggeily ainakin hetkeksi, sillä FCF Wrestling jatkaa painikautta showpainintäyteisellä paketilla laatuviihdettä.

Huom! Tapahtumassa on anniskelun vuoksi K-18 ikäraja ja huomaa myöhäisempi aloituskellonaika!

Ovet aukeaa klo 19
Show alkaa klo 20

Kalliosali
Pengerkatu 11,
00530 Helsinki


Paini-Weikot ovat jo hetken saaneet kantaa FCF Joukkuemestaruuksia ja nyt on aika puolustaa niitä illan pääottelussa. Tammisen Toni ja Sebastian Vauhkonen keplottelivat jo kerran voiton itselleen, mutta kuitenkin hylätyllä tuloksella. Nyt nähdään ovatko Paini-Weikot parempia mestareita vai huijaako ilkimyspari tiensä uusiksi FCF Joukkuemestareiksi. Tule ja todista!


Suomalaisen showpainin kärkinimi Juhana ”King Kong” Karhula saa eteensä ensi kertaa vastuksen, jollaista toista ei ole. The SAN saa nyt toden teolla todistaa kykynsä Karhulan edessä. Kumpi on kovempi painija? Osta lippusi ja näe!


SISU8-turnaus alkaa taas! Ensimmäisen kierroksen ottelussa nähdään jo uutta verta, kun Valioyksilö tekee debyyttinsä. Viktor Tykki on taas jo turnauksessa nähty ja menestynyt konkari, joka ei ole todellakaan helppo vastus Valioyksilölle. Nappaako Viktor Tykki tästä helpon voiton itselleen vai yllättääkö Valioyksilö vielä kaikki? Ota selvää ja osta lippusi nyt!


Tapahtumassa nähdään myös toinen SISU8-turnauksen ottelu, kun alkuerässä kohtaavat KOURA ja Alfa. Nämä kaksi järkälettä ovat jo kohtaamisillaan aikaisemminkin pistäneet painikehän koville ja nyt on kovat panokset edessä. Vain toinen voi jatkaa SISU8-turnauksessa, mutta kumpi? Tule ja näe!


Tuttuun tapaan nykyinen FCF-mestarimme Shemeikka haluaa tarjota kaikille tasavertaisen mahdollisuuden haastaa mestaruudesta ja niin on luvattu myös tälle syyskuiselle illalle. Kenellä on seuraavaksi rahkeita nousta haastamaan mestari? Tule itse paikalle ja todista!


Reimi on tehnyt paluun FCF:n kehiin lähes vuoden tauon jälkeen ja selkeästikkään hän ei olee enää entisensä. Häntä vastaan asettuu Regina Rosendahl, joka on valmiina näyttämään Reimille kaapin paikan. Onko kuitenkin paluun tehneessä Reimissä uutta tulta ja voimaa, jota edes Regina ei pysty pysäyttämään? Todista tämä koitos ja hanki lippusi nyt!


Valentine on kokenut sen verran kovia viime aikoina, että on melkein otettava uudet keinot käyttöön. Vai yhäkö hän meinaa niljailla entiseen tapaan? Oli kumpi tahansa, saa hän nyt vastaansa AI3K:n Stellan. Saako Stella tästä merkittävän voiton taskuunsa kovia kokeneesta Valentinesta vai viekö Valentine sittenkin voiton? Näet sen vain tässä tapahtumassa!