Juhana ”King Kong” Karhulalla on asiaa

  • 9.7.2021

Juhana ”King Kong” Karhulalla on jo muutaman vuoden ollut valtakunta ja voima, mutta voiko kunniasta puhua enää edes nostalgisoiden?

FCF Wrestlingin hallitseva toimitusjohtaja–mestari on juuri välittänyt tiedon, että hän tulee heinäkuun Showpainia!-tapahtumassa antamaan ilmoituksen, joka muuttaa koko promootion tilan perustavanlaatuisesti. Muutosta onkin jo ollut ilmassa, mutta varmaksi ei voi tietää enää mitään.

Kansa ulvoi ”eläkettä” niin pitkään kuin toimitusjohtaja selkärangattomasti harjoitti hallinnollisia tehtäviään. Kesäkuussa Karhula kuitenkin yllätteän näytti kaikille, kuka on edelleen pomo myös kehässä, kun hän suvereenisti kukisti haastajansa Shemeikan. Kuningas Kong onkin edelleen sama voimaa uhkuva eliittinisäkäs – kuka siis onnistuisi moisen kaatamaan? Mitä hybriksessään vellova diktaattori aikoo seuraavaksi? Voiko Karhulaa pysäyttää edes Karhula itse?

Älä jää spekulaatioon märehtimään, vaan hanki suuriruhtinas J. K. K. Karhulan myöntämä virallinen audienssioikeus Livetosta – Pressassa nähdään 10. heinäkuuta!