Karhula ja Rosendahl vihdoin vastakkain Talvisodassa!

  • 6.12.2022

Talvisodassa nähdään vihdoin kauan odotettu unelmaottelu, kun Juhana “King Kong” Karhula ja Regina Rosendahl ottavat toisistaan mittaa kehässä. Aivan kuten taistelu FCF Mestaruudesta Shemeikan ja Prinssi Maken välillä, on tämäkin kitka saanut alkunsa syyskuun tapahtumista. Regina ilmoitti haluavansa haastaa niin mestarina kuin ystävänäkin arvostamansa Shemeikan ja olla seuraava FCF Mestari. Tämä ei miellyttänyt Karhulaa, joka saapui oitis paikalle vähättelemään Reginaa ja korostamaan omaa tärkeyttään – ja haluavansa itsekin olla seuraava tittelinhaltija.

Karhulan asema itsensä julistamana absoluuttisena legendana onkin perusteltu. 17 vuoden veteraanina ja nelinkertaisena FCF Mestarina Karhula on kiistatta yksi suomipainin suuruuksista. Entä Regina? Kahdeksan vuoden urallaan hän on muokannut kotimaista showpainikulttuuria ja raivannut tietään maailmalla, tälläkin hetkellä hallussaan Itävallan ja Ruotsin mestaruudet. Reginan kutsumiselle pioneeriksi löytyy siis niin ikään katetta.

Reginalla olisi voittaessaan täydet perusteet astua haastajana mestarin hoviin – olkoon se Talvisodan jälkeen edelleen ystävänsä Shemeikan tai arkkivihollisensa Prinssi Maken nimissä. Karhula sai oman mahdollisuutensa titteliotteluun marraskuussa, eikä silloin onnistunut vyötä itselleen nappaamaan, ja nyt uusi pyrkimys haastajaksi vaatii Reginan päihittämisen.

Onko Karhula Reginalle seuraava lasikatto rikottavaksi matkalla kohti uusia korkeuksia? Osoittaako Karhula väittämäänsä ylivertaisuutta Reginalle?  Puheiden aika on nyt ohi ja Valkoisessa Salissa 17. joulukuuta näiden kahden paremmuus ratkaistaan. Hanki lippusi Livetosta, sillä tätä monumentaalista kohtaamista ei todellakaan kannata jättää väliin!