Talvisota XVI – 17.12.2022

Perinteinen Talvisota, vuoden suurin ja mahtavin tapahtuma, järjestetään jo kuudennettatoista kertaa! Tule mukaan kokemaan kolmituntinen showpainispektaakkeli.

Ovet auki klo 16:00
Show alkaa klo 17:00

Valkoinen Sali
Aleksanterinkatu 16-18, 00170 Helsinki

Tapahtumassa on anniskelualue.
Asiakkailta peritään security fee (3,5€, sisältää narikan)


Vuoden suurimman tapahtuman päätösottelussa on kohtaaminen, jossa jo tovin toisiaan vastaan kinastelleet Prinssi Make ja Shemeikka taistelevat FCF:n mestaruudesta. Nämä kaksi jo entuudestaan toisilleen tutut ovat taistelleet niin samalla kuin vastakkaisellakin puolella. Päihittääkö Prinssi Make oveluudellaan Ässän vai tietääkö mestari jo Maken kaikki ketkut?
Tule paikalle Valkoiseen saliin ja todista itse!


Tässä tapahtumassa tullaan näkemään myös kaikkien aikojen unelmaottelu, kun Regina Rosendahl ja Juhana ”King Kong” Karhula ottavat yhteen kehässä. Kumpikin heistä on kovia kokenut ja pitkään todistanut kykyjään kehässä. Talvisodassa vain toisen tie jatkuu voittoisena ja edelleen kohti FCF:n mestaruutta, jota kumpikin halajaa. Mutta kumman? Ota selvää ja hankit liput taskuusi nyt!


Kesällä paluun tehnyt Reimi on kerennyt aiheuttaa jos jonkinmoista pahennusta ympäriinsä. Viimeisimpänä hän hävisi ranskalaiselle Calypsolle, mutta Reimi ei aio tätä tappiota purematta niellä. Niinpä nämä kaksi kohtaavat uudelleen kehässä. Viekö Calypso uudelleen voiton innovatiivisella painityylillään vai onko Reimillä ja jengillään vain pahat mielessä? Selvitä se ja varmista paikkasi Talvisotaan pian!


SISU8-turnaus saapuu huikeaan finaaliinsa, kun kunniasta ja pokaalista taistelevat ”Valioyksilö” Vincenzo ja Alfa. Uusimmasta koulutuserästä valmistunut Vincenzo on lähes kirjaimellisesti jyrännyt tietään aina debyytistään asti. Vastassa on kuitenkin varsinainen myllyttäjä, kun Alfa asettuu Vincenzon tielle. Kumpi osoittautuu kovemmaksi painijaksi? Kuka vie pokaalin ja kunniaa kotiin? Osta lippusi pian ja näe se itse!


Pian astuvat koomikko Tomi Haustola ja KOURA yhdessä helvettiin! Talvisodassa Haustola haluaa maksaa potut pottuina KOURAlle kaikista keskeytyksistä ja nöyryytyksistä, joita on joutunut kokemaan. Viekö KOURA Haustolan pimeyteen, josta ei ole paluuta vai naurattaako vielä Haustolaa Talvisodan jälkeen? Tule paikalle ja ota selvää!


Viktor Tykki on taistellut jo hetken lähes viimeisimmillä voimillaan oman uransa eteen The SANin kannustaessa vierellä. Kuvioon astunut Valentine on taas tehnyt kaikkensa, jotta saisi yhden FCF:n rosterin kokeneimmista painijoista pois pelistä. Nyt Talvisodassa nämä kolme kohtaavat toisensa kolminottelussa, jossa panoksena on Tykin ura. Päättyykö yksi tarina taas Talvisotaan vai syntyykö tästä vielä jotain uutta ja upeaa? Sen näet vain Talvisota XVI:ssä!


Äskettäin FCF:n sosiaalisen median kanavoissa suutaan soittanut VITUN ISO ROTSI on päässyt sopuun FCF:n painijoiden kanssa ja saapuu esiintymään Talvisota XVI:ssä! Tulethan siis paikalle!


Tänäkin vuonna niin painija kuin peltikin kolisee, sillä Ruosterähinä tekee paluun Talvisotaan! Joukkuemestaruuksien vääryyksien kautta aikaisemmin voittanut Brändi© saa vastaansa AI3K:n ja Paini-Weikot, kun kumpikin joukkue halajaa oikeutta FCF:n Joukkuemestaruuksille. Tässä ottelussa tulee sattumaan, sillä aseena toimivat kaikki metallinen. Varmistathan läsnäolosi ja näet kuka poistuu mestarina tästäkin ottelusta!