Kiertävä joukkuemestaruus ei ruostu – Ruosterähinässä ottelee kolme joukkuetta

  • 1.12.2021

Joku voisi väittää, että Dynastia on paradoksi: joukkue on sitä vaarallisempi, mitä useampi tappio sillä on takanaan. Nyt aletaan puhua jo todella uhkaavasta tilanteesta, sillä hopeisen ritarikunnan voitonnälkä on yltynyt lähes sokeaksi verenhimoksi. Kalliosalissa he kokivat nimittäin jotain, mikä oli Salomon Stridille ja Septimukselle sietämätön lopputulema; tasapeli Astraali-ilmiö 3000:ta vastaan. Epäilemättä myöskään trio dominanssin kolmas osapuoli, Prinssi Make, ei tästä ollut mielissään, sillä nyt täysivoimainen Dynastia valmistautuu taisteluun joukkuemestaruudesta Talvisodassa. 

Vastajännitteen tarjoaa kuitenkin poikkeuksellinen joukko sankareita, kun tuoreet, ja siten hallitsevat joukkuemestarit, Eesti Express eli Nikita ja Kert Kukk lyövät kättä painigalaksin säkenöivimmän kaksikon, AI3K:n Stellan ja Waltan kanssa. Näin siis ainakin siinä yhteisymmärryksessä, että Dynastialle joukkuemestaruus ei saisi missään nimessä päätyä. Eesti Express, eli etelänaapurimme veljeskansan lahja suomipainille puolustaa lopulta mestaruustitteliään myös avaruusystäviään vastaan, mutta pelin henki saattaa olla kosolti reilumpi kuin mitä tulee Dynastian armottomiin otteisiin.


Arvoisa yleisö, luvassa on näin ollen räväkästi nimetty RUOSTERÄHINÄ. “Full Metal Mayhemina” maailmalla tunnetussa ottelussa kaikkea metallista materiaalia on sallittua käyttää – olivatpa kyseessä sitten tuolit, tikkaat tai vaikkapa roskapönttö. Viskataanko joku kenties Valkoisen Salin jätteenkeräykseen?

Talvisota XV:n päätteeksi selviää mikä joukkue lopulta kantaa joukkuemestaruusvöitä uumallaan tai olallaan, mikäli rähinästä selviää. Tämän kaiken voit nähdä omin silmin joulukuun 11. päivä ostamalla lippusi Livetosta!