Korkeakulttuuria vai korkeajännitystä? Dynastia puolustaa mestaruuttaan Paini-Weikkoja vastaan

  • 29.5.2022

Showpainin tulenkantajina näyttäytyvä Dynastia on laittanut haastajiaan ojennukseen koko kevään ajan. Hallitsevat joukkuemestarit, väkivallan visualisti Salomon Strid, hopeinen hallitsija Prinssi Make ja runollinen runnoja Septimus, ovat Dynastia-säännön turvin pitäneet mestaruusvöitä kollektiivinsa tiukassa hallinnassa. Vaihtopainitaiteen virtuoosit ovat ottaneet paikkansa joukkuegallerian pääsalista, josta heitä ei helpolla siirretä sivuun.

Vaan kevään mittaan on nuorisossa urheus kasvanut ja tarmo kiihtynyt. Ken Kallio, tuo Gus Kallion pojanpojanpojanpoika, on löytänyt uuden suunnan tiimipainiskelijana. Joukkuetoveriksi on valikoituitunut – ystävyyttä koettelevien riitojen kautta – yhtä innokas muttei ehkä niin ammattimainen ottelija, Jake Luupää. Luumäen kasvatin värikäs ura on ollut täynnä eri koettelemuksia, mutta nyt uuden toverin löydettyään on suunta kohti kärkeä taas käsillä. Voitettuaan Tanskan vierailijat Michael Fynnen ja Emerituksen, sekä Kallion selätettyä Septimuksen yksilöottelussa, hakevat Paini-Weikot nyt sitä palkinnoista arvokkainta: FCF Joukkuemestaruutta.

Mitä Dynastian kehäkollaasi tuleekaan kertomaan Paini-Weikoille? Pystyvätkö Luupää ja Kallio lyömään puhdin peliin noustakseen kuninkaiksi? 11. kesäkuuta Omegassa päätetään kenen ylistyslaulua juhannuksena luritellaan. Liput löydät Livetosta!