Omega – 11.6.2022

Omega tekee paluun! Nyt ensimmäistä kertaa Valkoisen Salin upeissa tiloissa. Pistä päivämäärä ylös ja varmista tulosi tähän upeaan spektaakkeliin.

Ovet auki klo 16:00
Showtime klo 17:00

Valkoinen Sali
Aleksanterinkatu 16-18

Tapahtumassa on anniskelualue.
Asiakkailta peritään security fee (3,5€, sisältää narikan)


Vuoden isoimman showpaini-illan kohokohtana on pääottelu, jossa FCF-mestaruutta haastavat Viktor Tykki ja Toni Tamminen. Viktor Tykki, tuo uuden käännön tehnyt ja Shemeikan vanha verivihollinen sekä Tammisen Toni, joka on juuri raivannut muut esteet tieltään, janoavat nyt Shemeikan harteilla makaavaa mestaruutta. Onko Ässästä puolustamaan näitä kahta vastaan vai selviytyykö joku Omegasta uutena mestarina?
Tule ja ota selvää!


On aika taas yhden tien tulla päätökseen, kun Omegassa välejään selvittävät Regina Rosendahl ja Prinssi Make. Tässä yksilöottelussa ei tunteita säästellä, sillä kumpikin näistä kahdesta on taitava painija, mutta samoin myös vahvasti aatteidensa takana.
Varmistathan siis paikkasi Omegaan ja koet paikan päällä tämän tunteikkaan tarinan päätöksen!


Kohtalokkaat oikeudenkäynnit ja puheenvuorot on nyt käyty, kun nämä kaksi itsevarmaa painijaa astuu kehään Omegassa ja selvittelevät välejään. Saako nuori ja energinen Alfa peitottua vanhan setämiehen vai onko Valentinella sittenkin tarpeeksi kokemusta peitota vastustaja kuin vastustaja?
Tule Omegaan ja näe kumpi vie voiton!


Niin on kerta toisensa jälkeen kuulunut kaiku: ”Dynastia voittaa aina”. Nyt Omegassa Dynastian Salomon Stridiä ja Septimusta vastaan asettautuu juuri muodostautunut Paini-Weikot. Jake Luupää ja Ken Kallio puhkuvat nyt uutta intoa edellisten vastoinkäymisten jälkeen ja suuntana on mikäs muukaan, kuin FCF Joukkuemestaruus. Omegassa näet, vaihtuuko mestaruus vai kaikuuko yhä Dynastian huuto. Hanki lippusi nyt!


Mitä olisikaan Omega ilman Omega-ottelua? Juuri äskettäin niin tapahtumien takahuoneella kuin kehässä ovat kärhämöineet AI3K ja Juhana ”King Kong” Karhula. Entisen toimitusjohtajan auktoriteettia ei niin vain keskeytetä ja niin Karhula keräsi puolelleen KOURAn ja Raivo-Romppaisen ja haastoi AI3K :n Omegaan. AI3K:n kolmas partneri on yhä kuitenkin mysteeri. Saavatko Karhula ja hänen köriläskaverinsa ylivoimaisen voiton vai loistavatko AI3K ja mysteeripartneri tiensä voittoon?
Olethan Omegassa paikalla näkemässä!


Yksi suomalaisen showpainin taitavin painija, The SAN, koki äskettäin karvaan tappion Tammisen Tonin edessä. Nyt Omegassa The SANilla on uusi mahdollisuus löytää itsensä, kun häntä vastaan asettautuu vanha koulutuskaverinsa Polar Pekko. Pakkasherrakaan ei ole viime aikoina ollut voittoisa FCF-mestarin edessä, joten Polar Pekollakaan ei ole varaa hävitä.
Kumpi kuitenkin osoittautuu olevansa kyvykkäämpi ja kummalta löytyy ainekset vielä parempaan?
Ota selvää ja tule katsomaan!


Viimeisin SISU8-mestari Sebastian Vauhkonen ei anna ylimielisyytensä lannistua, vaikka hävisi juuri pöytäottelun. Viimeisimmän uhoamisensa seurauksena hänen saamansa pitää: Sebastian Vauhkonen ottelee Omegassa sokko-ottelussa Sonjayta vastaan. Sonjay taas on juuri tehnyt paluun tauon jälkeen ja puhkuu aivan uutta energiaa. Miten käy, kun tässä ottelussa painijat ottelevat kuitenkin sokkona? Tule sen sijaan sinä katsomaan ja todistamaan miten tässä ottelussa käy!