Koulutuserän leijonat ja hirviö kolminottelussa

  • 12.5.2022

Ennen kuin kesäkuun Omegassa nähdään kolminottelu koulutusryhmän kesken FCF Mestaruudesta, tapahtuu jonkinasteisena esimakuna myös Lahdessa mittelö vastaavanlaisilla parametreillä. Vuonna 2017 samassa erässä valmistuneet Polar Pekko, KOURA ja The SAN kohtaavat nyt ensi kertaa kaikki keskenään.

Polar Pekko asteli vastikään Shemeikan eteen hänen ensimmäisenä mestaruushaastajanaan, minkä jälkeen käynnistyi uudelleen yliwoimanen luku Ower Powerissa yhdessä Johnny McMetalin kanssa. Nyt Lahden oma pakkasherra on tullut näyttämään kotiyleisön eteen mistä hänet on tehty.

KOURA on jatkanut tuhon tiellään ja otti vastikään merkittävän voiton Alfasta oikeassa mammuttitaistossa. Juhana ”King Kong” Karhulan viimeisimmällä kätyrillä on tähtäimessään avaruusolentoja, mutta sitä ennen vanhat luokkatoverit on puristettava tuhkaksi Leviathanin alttarille.

The SAN on kolmikosta ainut, jonka nykytilasta on vaikea sanoa. Häntä ei ole nähty sitten koettuaan musertavan tappion Toni Tammiselle huhtikuun brutaalissa ketjuottelussa. Sadisti-inkarnaationsa henkiin tuonut SAN jätti tuolloin kehän lannistuneena – vaan palaako hän estradille uudella energialla, valmiina lunastamaan takaisin asemansa?

Lahden Sammiosalissa selvitetään kuka on viidessä vuodessa kasvanut ja karaistunut tarpeeksi noustakseen vertaistensa yli. Liput liikkuvat virrassa nimeltä Liveto, joten nyt koukkua sinne sekaan!