Liiga haastaa mestari-Dynastian

  • 3.3.2022

Viime vuoden lopulla historian lehvät havisivat merkitsevästi, kun kaikkien yllätykseksi ”Puolen Suomen painija” Ioni pelasti H.C. Andersenin yliwoiman ikeestä. Sehän tarkoitti tietenkin, että Liiga oli vuosien jälkeen palannut tantereelle! Erikoisten herrasmiesten poppoo teki vielä joulukuussa selvää jälkeä vastapuolesta, eikä onnettomuuksiltakaan säästytty. Uutta momentumia kertyi reppuun siinä määrin, että kaksikolla on nyt varmuutta heti paluunsa alkumetreillä nousta kohti vuoren huippua kaikkein suurinta pahaa uhmaamaan.

Dynastia, tuo häikäilemättömien konnien isukkikopla, pistivät Talvisodassa yhtä kaikki porukkaa nippuun metallinsekaisessa kaaoksessa ja ryöväsivät Joukkuemestaruuden. Tuoreet tittelinhaltijat, jotka kolmikkona hävyttömästi hyväksikäyttävät muinaista Dynastia-sääntöä, on heti Mustan Aukon jälkeen pahin eksistentiaalinen uhka kotimaan showpainiskenessä. Sitä ei välttämättä edes TAJUA, kunnes on jo myöhäistä.

Siksi onkin ehkä tarpeellista, että oikeutta hakemaan lähtee joukkue, joka on itsekin aikoinaan pahuudessa marinoitunut; Liiga on tehnyt jalon parannuksen, mutta on on ymmärtävässä kosketuksessa pimeän puolensa kanssa. Heitä ajaa myös puhdas urheilullinen tahto olla menestyksekäs joukkue, sillä he eivät aiempina vuosinaan voineet virallisesti nousta parhaiksi mestaruuden puuttuessa pelistä.

Missä olet kun legendaarinen Liiga haastaa Dynastian ja mahdollisesti voittaa Joukkuemestaruuden? Toivottavasti Valkoisessa Salissa 12. maaliskuuta, koska siellä tämä kaikki tapahtuu. Nappaa liput Livetosta!