Wrestling Show Live! – 12.3.2022

Vuoden 2022 ensimmäinen Wrestling Show Live on täällä!
Tule mukaan todistamaan uuden painivuoden alkua Valkoiseen Saliin.

Ovet auki klo 17:00, show alkaa klo 18:00
Aleksanterinkatu 16-18

Tapahtumassa on anniskelualue. Alle 18-vuotiaat pääsevät seuraamaan tapahtumaa parvelta.
Asiakkailta peritään security fee (3,5€, sisältää narikan)

Liput ennakkoon Livetosta 17,90/19,90€


Uusi mestari on tässä! Ässä on heittänyt Talvisodan huikean huipennuksen jälkeen avoimen haasteen ilmoille, mutta voiko vain kuka tahansa olla varteenottava haastaja? Tule ja todista uuden mestarin taivalta!


Tunteet kiehuvat kun The SAN on viimein saanut tarpeekseen. Epävireisiä säveliä täynnä olleet The SANin ja Tammisen Tonin välit ratkaistaan nyt ja vain yksi selviää voittajana, mutta kumpi?


Juuri Liigaa vastaan otellut Jessica Love osoitti suurta turhautumista häviöönsä ja vieläpä takahuoneessa eteen sattuneeseen Astraali-ilmiö 3000:een. Tiiviin kaksikon Walta asettautui haasteen eteen, mutta tuleeko tästä yksilöottelusta yhtään reilu? Sen näet lunastamalla lippusi ja saapumalla Valkoiseen Saliin 12. maaliskuuta!


Uudelleen syntynyt Liiga on lähtenyt uuteen nousuun ja mikäpä oivempi kohde, kuin Joukkuemestaruus. Häikäilemätön Dynastia nappasi mestaruudet haltuunsa Talvisodassa ja saa eteensä heti joukkuedivisioonan kovimpia vastuksia. Viekö legendaarinen Liiga mestaruuden vai todistaako Dynastia olevansa sittenkin muiden yllä?


Jake Luupää vietti uransa kiitonousua viime vuoden ajan vain hävitäkseen loppumetreillä. Karvaiden tappioiden aiheuttamat tunteet nousivat pintaan ja näistä on saanut osansa viaton Ken Kallio, josta nousi äskettäin uusi ystävä Jaken rinnalle. Saavatko ystävykset sovittua kaiken vai sakeneeko soppa vain ennestään? Tule Valkoiseen Saliin ja todista!


Vuoden ensimmäisessä tapahtumassa nähdään erityistä joukkuemähinää, kun yhteen lyöttäytyvät Alfa ja Viktor Tykki, jotka kumpikin ovat yleisön suosiossa. Heitä vastaan asettuu toinen uusi kombinaatio, kun limanuljaska Valentine saa parikseen uunituoreen SISU8-turnauksen voittajan Sebastian Vauhkosen. Mitähän tästäkin ottelusta seuraa? Tule ja näe!