Liigan paluuottelu Talvisodassa!

  • 7.12.2021

Bändi on jälleen kasassa! H.C. Andersen ja Ioni ovat lyöneet vielä kerran hynttyynsä yhteen ja päättäneet tehdä kaikkien aikojen comebackin.

Liiganakin tunnettu kaksikko keräsi aikanaan kaukaisina vuosina 2015–2018 toden teolla menestystä vyönsä alle, herättäen suoranaista kauhua FCF Wrestlingin senaikaisissa joukkueissa. Eikä ole turhan kehnosti mennyt kaksikolla omillakaan teillään. H.C. Andersen on kerännyt muutaman vuoden ajan ansioita joukkuedivisioonassa, joiden perusteella voisikin häntä kutsua joukkueotteluiden todelliseksi spesialistiksi. Ioni puolestaan ampaisi yksilöottelijana suoraan yleisön suosioon ja korttipakan huipulle, vieden mennessään jopa FCF-mestaruuden edellisessä Talvisodassa. Nyt saadaankin harvinaista herkkua, kun nähdään miten erikoiset herrasmiehet toimivat erillään taivallettujen polkujen yhdistyessä vielä kerran.

Ansioita ja yhteiskemiaa tarvitaan, kun vastapuolella odottaa Polar Pekko, joka viime tapahtumassa antoi nyt yleisön rakastamalle Andersenille kyytiä peitoten tämän alle minuutissa. Näin syntyi tarve juuri tälle supertiimin uudelle tulemiselle. Eikä Pekon joukkuetoverikaan anna syytä sankareiden aikaiseen juhlintaan, vaikkakin kaverina matkassa ei tilanteiden elämisen vuoksi olekaan Pekon aisapari Johnny McMetal. Tuuraamaan astuu tuo kauhistuttava Jessica Love, joka on omalta osaltaan kylvänyt tuhoa pitkin FCF Wrestlingin rosteria viimeisen parin vuoden ajan, pistäen pakettiin tielleen asettuneita tavalla, jolle ainoastaan Polar Pekko voi viimeisimmän transformaationsa jälkeen vetää vertoja. Varsin sopiva liitto siis.

Nyt voidaankin olla varmoja, että tanner tömisee, yleisö raikaa ja ihmisiä sattuu, kun nämä kaksi joukkuetta päästetään toistensa kimppuun. Toimiiko vanha unelmajoukkue vielä näitä kahta monsteria vastaan, vai jääkö paluukiertue ensimmäiselle pysäkille? Talvisota XV, Valkoinen Sali, 11.12. Tiedät mitä tehdä! (osoitteessa Liveto)