Lokakuun Wrestling Show Liven pääottelussa joukkueturnauksen finaali

  • 19.9.2021

Suuri joukkueturnaus on pitänyt meitä otteessaan koko saagan mitalta ja viimein huipentuu lokakuun Wrestling Show Liven pääottelussa! Historiankirjat havisevat juhlavasti, kun aikamme ensimmäiset joukkuemestarit kruunataan Valkoisen salin suureellisissa puitteissa.

Salomon Strid ja hänen oppipoikansa Septimus ovat nauraen raivanneet tiensä koko turnauksen halki samalla, kun “Dynastia voittaa aina” -mantra on kaikunut areenoillla ja takahuoneissa. Dynastiassa uskollisuus ja ystävyys kuitenkin tuntuvat kestävän tasan niin kauan, kun voittoputki, tanssi ja laulu jatkuvat. Syyskuussa kärsittiinkin jälleen särkyneitä sydämiä, kun Prinssi Make shokeerasi yleisön kääntämällä hopeisen takkinsa Regina Rosendahlille. Myöhemmin tuo viiksekäs kanalja hymyili myrkyllistä hymyään Stridin ja Septimuksen välierävoiton vuoksi, sinetöiden näin todellisen allianssivalintansa.

Nyt heidän riemunsa esteenä seisoo enää yksi toinen joukkue, Eesti Express, joka on jo kerran koitunut yhden Dynastia-inkarnaation kohtaloksi ja kenties siten katalysoinut tulevaa dramatiikkaa tässäkin ottelussa. Asetelma on hyvin sinemaattinen, sillä Regina on aikanaan kouluttanut Nikitan, ja nyt Kert Kukk kohtaa kehässä oman opettajansa, Salomon Stridin. Eestiläiset ovat kuitenkin aina pysyneet niin sanotusti poissa pimeältä puolelta, ja kirkkaimmissa luomakunnan kirjon väreissä leiskuvan kaksikon yhteispeli on kantanut kaikkien vaikeuksienkin läpi tähän pisteeseen.

Suomen ensimmäisen joukkumestaruuden voi viedä nimiinsä vain toinen näistä duoista, se on taattu. Kukaan ei kuitenkaan vielä voi varmuudella tietää, miten raaka ja piinallinen ottelusta kehkeytyy, kun vastakkain asettuu kaksi joukkuetta, joista kummallekaan häviö ei ole vaihtoehto. Kehässä tappio voi olla vain muutaman hengenvedon päässä, ja jokainen virhearvio saattaa olla kohtalokas.

Ole siis paikalla eläytymässä jokaiseen pääottelun minuuttiin ostamalla lippusi Livetosta.