Wrestling Show Live! – 2.10.2021

FCF Wrestling palaa pitkästä aikaa upeaan Valkoiseen saliin!
Tällä kertaa lippuja riittänee kaikille, joten hanki huoletta lippusi jo Livetosta itsellesi ja kavereillesi!

Valkoinen Sali,
50100 Aleksanterinkatu 16

Ovet aukeavat klo 17:00 ja showtime on 18:00!


Tämän tapahtuman pääottelussa tullaan kruunaamaan historian ensimmäiset joukkuemestaruuden voittajat. Tule todistamaan historiaa, kun Eesti Express ja Dynastia taistelevat tässä joukkueturnauksen finaalissa!


Shemeikka palaa jälleen kehään! Viime kerralla Shemeikka kärsi tappion ex-toimitusjohtajan Juhana ”King Kong” Karhulaa vastaan, mutta on nyt palannut uutta tulta allaan. Shemeikka saa kujanjuoksussa vastaan kolme mysteerivastustajaa, joista voittaja saa haltuunsa ykköshaastajuuden FCF-mestaruudesta.


Aliss Ink saapuu ensi kertaa Suomeen! Vastaansa tämä jo ympäri Skandinaviaa otellut Aliss Ink saa Suomesta sateenkaarisankarin Sonjayn. Hanki lippusi ja tule todistamaan tätä huikeaa kansainvälistä taistoa!


SISU8-turnaus jatkuu ja vuorostaan kohtaavat epäammattilaispainija Jake Luupää ja suurisuu Toni Tamminen. Osoittautuuko toinen olevansa puheitaan suurempi?


Nämä kaksi viimeisimmän koulutuserän menestyjää, Alfa ja Sebastian Vauhkonen ovat vaikean ottelun edessä. Vain toisen tie jatkuu SISU8-turnauksen finaaliin ja sen saa selville tulemalla joko paikan päälle tai hankkimalla itselleen tallenteen!