Marraskuun pääottelussa Juhana “King Kong” Karhula haastaa Shemeikan FCF Mestaruudesta!

  • 6.11.2022

Suomalainen showpainivuosi 2021 huipentui Talvisota XV:n pääotteluun, jossa Shemeikka kukisti Juhana “King Kong” Karhulan ja nousi FCF Wrestlingin uudeksi mestariksi. Ässä halusi olla taisteleva mestari ja tarjosi mahdollisuuden jokaiselle nälkäiselle, joka uskoi pystyvänsä hänet päihittämään. Kuusi haastajaa yritti, kuusi haastajaa kaatui.

Vaan ei enää seitsemäs. Syyskuussa vastaan asettui häikäilemätön Prinssi Make, joka suisti Shemeikan henkisen tasapainon raiteiltaan. Ässä menetti hermonsa ja turvautui sääntöjenvastaisiin otteisiin kuitenkin säilyttäen hylkäystappiolla tittelinsä.

Tämän noteerasi myös edellinen mestari Karhula, joka äityi ylistämään Prinssi Maken suoritusta. Kunnioitus osoittautui molemminpuoliseksi ja tästä keskinäisen kehumisen kerhosta muodostui välittömästi hyvin määrätietoinen sekä vaarallinen kaksikko. Onhan absoluuttisella legendalla ja mestarimanipuloijalla yhteinen vihollinen – Shemeikka.

Ässällä sen sijaan alkavat ystävät olla harvassa. Pioneeri Regina Rosendahl on ollut uskollinen tuki Karhulaa ja Makea vastaan. Shemeikan on kuitenkin ollut vaikea hyväksyä ajatusta siitä, että Regina ansaitsee ja haluaa mahdollisuutensa haastaa mestarin.

Seuraava haastaja on kuitenkin dominoiva konkari Karhula suuressa uusintaottelussa lähes vuoden takaa. Onko Shemeikka saanut koottua itsensä tappion jäljiltä ja karkotettua kintereiltään Prinssi Maken synkän varjon? Ellei Ässä ole täydessä iskussa, tulee Karhula käyttämään tilaisuutensa armotta hyväkseen ja palaamaan FCF Wrestlingin valtiaaksi.Onko Shemeikka ajettu umpikujaan, josta hän ei enää selviä voittajana? Ovatko valttikortit nyt Karhulan käsissä? Tähänkö päättyy Ässän valtakausi? Vastauksia saadaan Valkoisessa salissa 19. marraskuuta. Osta siis lippusi Livetosta ja saavu paikalle!