Mutsi & Paini-Weikot kohtaavat Vincenzon & Brändin Lahdessa!

  • 2.3.2023

Paini-Weikot laukkasivat kovaa vauhtia joukkuedivisioonan kärjessä, kunnes Brändi surutta tiputti heidät. Sen jälkeen Jake Luupää ja Ken Kallio ovat käyneet kerryttämässä kokemusta nyt myös ulkomailla havitellessaan uutta mestaruusmahdollisuutta. Nyt he saapuvat Lahteen näyttämään kuuden henkilön joukkueottelussa, millaista vauhtia Paini-Weikot saavat muualla kotimaassaan. Joukkuetoverikseen he ovat löytäneet – kappais vain – Mutsin! Paluunsa tekevä kasvattaja pistänee näihin “pikku-Weikkoihin” vielä sen piirun verran lisää kurinalaisuutta, mitä he ehkä tarvitsevat. Samalla myös rasavillit vastustajat saattavat tuta Mutsin ehdan selkäsaunan, mikäli kodin hengetär sille tuulelle päätyy.

Brändillä, FCF Joukkuemestareilla, toki menee entistäkin lujempaa voitokkaiden Showpainifestivaalien jälkeen. Rahalla saa ja hevosella pääsee, nyt vain pitäisi jostain löytää yhdeksi illaksi ajojuhta. Onneksi hevosmiesten tietotoimisto osasi kertoa, että Lars Vegas vuokraa SISU8-voittajaa, “Valioyksilö” Vincenzoa, kohtuullista korvausta vastaan. Brändi tietenki ottaa vain sitä ehdottominta, joten rahat on nyt kiinnitetty Valioyksilön dominanssiin. Sebastian Vauhkonen ja Toni Tamminen eivät kuitenkaan ole pelkkiä karkureita, vaan osaavat aina keksiä keinon jos toisenkin pysyäkseen visusti palkintopaikalla. Brändin valjakkoon on nyt kytketty ehta ori, joten voidaan vain arvailla millaista jälkeä he saavatkaan aikaiseksi.

Tuottaako sijoitus Valioyksilön hevosvoimiin Brändille voittoa? Ravaavatko Paini-Weikot yllätysvoittoon? Antaako Mutsi Brändille kurinpalautuksen? Nyt kiireintä vilkkaa Lahteen katsomaan, kuinka tässä lähdössä käy – liput saat Livetosta!