Showpainia! Lahti 4.3.2023

FCF Wrestling palaa Lahteen, kun suomalaisen showpainin kirkkaimmat tähdet saapuvat Sammiosaliin!

Ovet auki klo 17:00
Showtime 18:00-20:00.

Sammiosali
Päijänteenkatu 9

Tapahtuma on ikärajaton.

Liput Livetosta.
Alennusryhmään kuuluvat: opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet ja vammaiset. Mikäli tarvitset tulkin tai avustajan, ota yhteyttä [email protected]


Lahden pääottelussa kohtaavat juuri pimeän polulle päätynyt Shemeikka, joka joutuu puolustamaan Ruotsin raskaan sarjan titteliä The SANilta. Onnistuuko Saigonin salaman saada nostetta murheelliselle polulleen vai käyvätkö showpainin ässän otteet liian kovaksi?
Tule Lahteen ja näe miten käy!


Viisi painijaa, joista jokainen toinen toistaan hullumpaa astuu kehään Lahdessa. Tässä ottelussa on luvassa niin hullunmyllyä, kuin erinäisiä apuvälineitä, sillä Lahden Löylytyksessä kaikki normaalisti kiellettyä on jopa suotavaa. Kuka selviää tästä löylytyksestä voittajana?
Tule Lahteen ja koe tämä kaaos itse!


Joukkuemestaruuksien entiset mestarit Jake Luupää ja Ken Kallio ovat kerryttäneet kokemusta jo ulkomailla asti ja nyt Lahdessa he lyöttäytyvät yhteen Mutsin kanssa kuuden henkilön joukkueottelussa. Vastassa itse joukkuemestarit Sebastian Vauhkonen ja Toni Tamminen, jotka ovat löytäneet rinnalleen taasen ”Valioyksilö” Vincenzon. Riittävätkö Paini-Weikkojen kerrytetty kokemus vai huijaako Brändi© taas tiensä voittoon?
Tulemalla Lahteen paikan päälle sen näet!