Neljän hengen arpaonniottelu mestaruuden ykköshaastajuudesta

  • 27.8.2021

Suoritetun arvonnan tuloksena FCF-mestaruuden ykköshaastajuutta tavoittelee syyskuun Wrestling Show Live MINIssä neljä erittäin vahvaa kilvoittelijaa, joten kamppailusta voisi kuvitella tulevan tasainen. Pressassa koetaan siis 4.9. jotain varsin ainutlaatuista, eikä ottelun ratkaisua ole helppo yrittää ennustaa. Uhkaava ja vaarallinen Jessica Love on pysytellyt enemmän tai vähemmän tiiviisti Juhana “King Kong” Karhulan kalliin pikkutakin taskussa, ja olisi täten entisen toimitusjohtajan mestaruusmanttelille kenties luonteva perijä. Kestääkö mielenlaadultaan kaoottinen Love haastajuusottelun paineet säröilemättä entisestään, vai menettääkö hän jälleen malttinsa?

Polariteettinsa hiljattain keikauttanut Polar Pekko tulee tuomaan hyytäviä puhureita kehäköysien väliin. Pekko on tuntunut toteuttavan vähemmän miellyttävän persoonansa oikkuja suorastaan antaumuksella, ja jonkinlainen liekki on nyt syttynyt jään sisälle. Onko päätyminen nelinotteluun kohtalon merkki? Jalansija on joka tapauksessa löytynyt hyvässä ja pahassa, eikä lumi tule vaimentamaan ääntä tämän siniparran tapauksessa.

Mustan hevosen, altavastaavan ja yllätysvoittajan nimikkeet eivät ole Jake Luupäälle vieraita. Säpinämestarilla on monta toinen toistaan hehkuvampaa rautaa tulessa, mukaan lukien SISU8-pokaalin tavoittelu. Lopulta ei siis liene yllättävää, että yhden miehen ilotulitus nähdään myös tässä ottelussa. Mahtaako yleisön suursuosikki napata itselleen dynamon lailla haastajuuskamppailusta vielä yhden ansion?

The SANille ei tietenkään riitä vain Pohjoismaiden mestaruus, vaan Saigonin Salama kantaisi mielellään kahta mestaruusvyötä samanaikaisesti. Hallussaan olevaa titteliä hän on puolustanut tuhannen auringon voimalla, eikä siihen toistaiseksi ole kukaan toinen painija sormenjälkiään saanut. Voitokas ja väsymätön vietnamilainen on todella kova pala purtavaksi niin tällä haavaa, kuin potentiaalisesti myös ykköshaastajana.