Omega-ottelu palaa – Karhulan ja AI3K:n joukkueet vastakkain

  • 2.6.2022

Omega-ottelun perinne kokee nimikkotapahtumassaan uudelleensyntymän kuin pandemian lumipeitteen alta päänsä sitkeästi nostava valkovuokko. Edellisen kerran vastaava eliminaatio-ottelu nähtiin vuoden 2019 Omegassa, jossa taistelua käytiin FCF Wrestlingin ja Mustan Aukon välillä koko promootion herruudesta. Ottelutyypin ydinajatuksena on, että klassinen monen hengen joukkueottelu käydään karsintasäännöin; Ratkaisusuorituksia ladellaan siis niin pitkään kunnes vain yksi joukkueen edustaja seisoo voitokkaana.

Nyt, kolmea vuotta myöhemmin, kehäköysien välistä valokeilaan nousevat painigalaksin kirkkain tähtikuvio, eli Astraali-ilmiö 3000:en Stella ja Walta. Heidän lisävahvistuksensa on toistaiseksi mysteeri. Vastaansa he saavat Juhana “King Kong” Karhulan, Raivo-Romppaisen ja KOURAn.

Entinen toimitusjohtaja ei ole koskaan aiemmin otellut itse luomassaan Omegassa, mutta aikoo nyt korjata kyseisen, räikeän epäkohdan. Suomipainin absoluuttinen legenda on vannonut näyttävänsä Astraali-ilmiö 3000:lle kaapin paikan, ja hänen nälkänsä kostoon on vain kasvanut viime vappuaaton tapahtumasta, jossa tasoitusottelu avaruusolioiden kanssa jouduttiin keskeyttämään Karhulan loukkaannuttua. Sairaalasta käsin vanha mesikämmen kuitenkin lähetti uudet kätyrinsä, Romppaisen ja KOURAn, vielä hoitelemaan AI3K:n kuin mikäkin mafiapomo. Lähtötilanne on kuin etäinen kaiku Mustan Aukon aikakaudelta, missä ylivoimaiselta vaikuttava koalitio mielii murskata toiveikkuutta ja oikeudenmukaisuutta uhkuvan joukkion.

Kuka jää viimeisenä kehään eliminaatio-ottelun tuoksinan jälkeen, kun kahakassa pelmunnut tomu vihdoin laskeutuu? Toteuttaako Karhula lupauksensa KOURAn ja Romppaisen suosiollisella myötävaikutuksella? Ottaako dynaaminen AI3K kumppaneineen sen sijaan kvasaarin kaltaisen voiton? Tule itse katsomaan miten taistossa käy!

Omegaan käyt lunastamassa lippusi Livetosta.