Omegassa vanhat koulutuskaverit kääntävät momentumiaan uuteen nousuun toistensa kustannuksella!

  • 2.6.2022

The SAN on kiistatta yksi taitavimpia painijoita suomalaisen showpainin historiassa. Tästä näyttöinä ovat lukemattomat ottelut vuosien varrelta sekä vuoden mittainen kausi Pohjoismaiden mestarina. Menetettyään tittelinsä Tammisen Tonin avustuksella löysi Saigonin Salama itsensä nokittain vanhan joukkuetoverinsa kanssa vielä kerran. Kyseiseen ketjuotteluun hän kaivoi itsestään esiin vanhan luonteensa Saigonin Sadistina, mutta hetkistä suurimpana rahkeet eivät riittäneet voittoon, ja SAN joutui poistumaan paikalta murtuneena, peitottuna. Omega on kuitenkin se areena, jossa tämä soturi aikoo luoda nahkansa ja löytää itsensä uudelleen sekä laittaa kirkkaamman päätepisteen tälle muutoin synkälle kaudelle.

Samasta erästä valmistunut Polar Pekko kuuluu niin ikään suomalaisen showpainin huippunimiin. Pakkasherran ylivertainen taito ja voima veivät vastikään tukkanuottasille itse FCF Mestarin kanssa, vaikka mestaruus jäikin lopulta saavuttamatta. Myös Ower Power -joukkueessa vaikuttavalle Pekolle kevään suurin showpainitapahtuma on se hetki, kun sisältä löytyvä dominanssi on löydettävä uudelleen ja asetettava reitti takaisin kohti huippua.

Tämän yksilöottelun osapuolet – jotka jo Lahdessa löysivät itsensä taas samasta kehästä – ovat kumpainenkin tilanteessa, missä tappio ei saa olla vaihtoehto. Fakta kuitenkin on, että voittajia voi olla vain yksi, eikä varmasti ole mittoja joihin nämä kaksi eivät olisi valmiita menemään ollakseen se, jonka käsi nostetaan ilmaan. 

Kumpi lähtee kesälomalle ja uudelle kaudelle voittoboostin kanssa? Kumpi taasen palaa kesäksi piirrustuspöydän äärelle rakentelemaan palikoitaan uudelleen syksyä kohti? Nappaa liput kevään showpainihuipentumaan Livetosta, niin et jää paitsi mistään!