Regina Rosendahl ja Prinssi Make: Viimeinen luku

  • 25.5.2022

Kun puhutaan Regina Rosendahlista ja Prinssi Makesta, ei voida puhua pelkästä vihanpidosta saati taistelusta. Nuo sanat tuntuvat liian pieniltä, eivätkä ne riitä vangitsemaan tai kuvaamaan sitä tunteiden tulimyrskyä, joka Dynastian perustajien välillä roihuaa. 

Vuoden 2019 Omegassa supliikkina ja hyväntuulisena Make Smoothina tunnettu painija petti kaikki silloiset liittolaisuutensa, kun hän osoitti Jääkuningattarelle uskollisuutensa – ja Dynastian aikakausi alkoi. Voitonriemuinen nauru raikasi, viini virtasi ja kissat kehräsivät. Musta onyksi ja hopea kiiltelivät kehässä, eikä kukaan saattanut kuvitella, että näitä kahta voisi mikään kuolevainen erottaa. Salomon Stridin ja hänen oppipoikansa Septimuksen liittyminen Dynastian riveihin tuntui vain vahvistavan Reginan ja Maken keskinäistä yhteyttä.

Mutta lopulta Prinssi Make teki sen, josta hänet jo tunnettiin, ja petti kuningattarensa tämän heikoimmalla hetkellä. Murtunut Regina vaipui varjoihin, ja Make, tuo viiksekäs valheiden herra, poltti tämänkin sillan takanaan ottaen nimiinsä Dynastian johtajuuden. Liittouman kolme jäljelle jäänyttä jäsentä jatkoivat kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan, ja Joukkuemestaruus hallussaan he julistivat: “Dynastia voittaa aina”.

Kunnes tänä keväänä Regina Rosendahl palasi. Silloin Prinssi Make sai kuulla kunniansa, mutta tämä totesi takaisin että oli vain ikävöinyt entistä joukkuetoveriaan. Huhtikuussa hänet nähtiin kannustamassa Reginaa ottelussa Raivo-Romppaista vastaan, mikä ei naispainin pioneeria miellyttänyt. Estradilla vaihdettiin katkeria sanoja – ja jälleen kerran Make puukotti Reginaa selkään.

Tämän tarinan viimeinen luku kirjoitetaan Omegassa. Dynastian perustajien välit selvitetään lopullisesti, ja jäinen esirippu kohoaa hetkellisesti kuningattaren kohdatessa prinssin yksi vastaan yksi.

Liput tämän tragedian finaalinäytökseen Livetosta.