Saamansa pitää, Valentine! Kolminottelu Talvisodassa feat. Aliss Inkin paluu

  • 5.12.2021

Marraskuinen ensitapahtuma Kalliosalissa jätti suuhumme makean olon, mutta myös maun joka muistetaan. Pitää vain irvistää ja olla miettimättä asiaa, kun Vallu-setä tuo verbaalista lusikkaa kohti. Tällä kertaa ”Sovinistien kuninkaalla” oli kuitenkin limaisen lärpätyksen ohella ihan oikeaa asiaakin: hän asetti avoimen haasteen tuleva Talvisota miehisessä katseessaan kiiluen.

Kauaa ei Valentine joutunut odottamaan. Vain hetkiä myöhemmin muuan Viktor Tykki pisti ottelussaan vastuksensa suvereenisti nippuun, tarttui mikkiin ja vastasi myöntävästi. Talvisodassa nähtäisiin siis ensi kertaa vastakkain Pohjoismaiden veteraani ja nuori lupaus Pirunpesästä. Sittenpä eräs sika sanoi puhelimeen röh-röh ja käänsi tilanteen vieläkin mielenkiintoisemmaksi.

Vallun avustaja Lars Vegas nimittäin on taas mennyt tekemään asioita. Autuaan tietämättömänä asiakkaansa itsenäisistä toimista – yllättääkö ketään tämän kahden hengen patriarkaatin kommunikointitaidot – on Lasse mennyt hoitamaan naapurien kanssa diilejä, ja hankkinut heille toisenkin vastustajan; Lokakuussa säväyttävän FCF-debyytin tehnyt ruotsalainen Aliss Ink palaa Valkoiseen Saliin jälleen kolminottelussa! Hänen potkunsa kaikuu ympäri maailman, ja sopisi hyvin esimerkiksi herra Vegasin kuontaloon.

Mutta kuinka ottaa ”Väkivallan herrasmies” Tykki muuttuneen tilanteen haltuun? Mitä metkuja on Vegasin Lassella tilanteen korjaamiseksi, kuten uhkailee? Onko Inkillä etulyöntiasema ottelumuodossa, josta on tuoretta kokemusta vieläpä samoissa puitteissa? Alle viikon päästä kaikki selviää, hanki siis lippusi Talvisotaan Livetosta!