Salomon Strid ja Katve uusintaottelussa!

  • 2.9.2023

Salomon Strid kuuluu Suomen pitkäaikaisimpiin, menestyneimpiin ja ansioituneisimpiin veteraaneihin. Hänellä on yli kymmenen vuotta kattava ura niin Suomessa kuin ulkomaillakin. ”Painikoneeksikin” tituleerattu legenda on haalinut lukuisia arvonimiä ja onkin ainoa ottelija, joka on voittanut kaikki mahdolliset mestaruudet FCF Wrestlingin sisällä, päihittäen lähes kaikki tiellään. Strid on iso, nopea ja vahva, sekä teknisesti yksi parhaista mitä kehässämme on nähty.

Katve taas ei ole voittanut juuri mitään eikä päihittänyt lähes ketään. Tämän äkkipikaisen rääväsuun tappioputki on yltänyt jo yhdeksään, joista tuorein ja kiperin alistuminen oli juurikin Salomon Stridille heinäkuun Ropeconissa. Katve on kuitenkin oppinut jotain häviöstään, sillä toisin kuin edellisellä kerralla, ottaa hän nyt kehänlaidalle mukaan joukkueparinsa Toxic Roxyn. Levottomat Kaksi – kaiketi he tällä nimellä jatkavat Reimin kadottua kuvioista – ovat yhdessä kaksin verroin kierompia, eivätkä kaihda kepulikonsteja tai vilunkipeliä epätoivoisesti voittoon pyrkiessään.

Katve ja Roxy eivät vielä ole Stridin lailla vankka osa suomipainin historiaa, mutta kenties he ovat sen tulevaisuus? Voitto Stridin kaltaisesta legendasta nostaisi Katveen aivan uudelle tasolle, jolla hän itse jo tietää (tai luulee) olevansa. Strid puolestaan tekee kaikkensa todistaakseen, että historia todellakin toistaa itseään, ja Katve saa maistaa suplexia.

Tekeekö veteraani tulokkaasta jälleen selvää jälkeä? Onko harventuneilla Levottomilla enää oljenkorsia? Sattuuko Katvetta taas ihan hirvittävästi? Osta lippusi Livetosta ja saavu Kupittaan palloiluhallille 9. syyskuuta ottamaan selvää!