Septimus vastaan palaava Patrik Mieto SISU8-ottelussa

  • 6.10.2022

SISU8-puolivälierät jatkuvat täyttä häkää. Tähän mennessä turnauksessa edenneet ovat edustaneet tuoreempaa painijakatrasta, mutta seuraavan jatkopaikan ansaitsee jo kokeneempi tekijä.

Dynastianjälkeinen maailma on suonut uuden päivän Septimukselle. ”Brutaaliuden pelimannin” sykkivä runosuoni on vuotanut valtoimenaan, kuin verenluovutuksessa ois konsanaan. Mutta edelleen on taiteilijan sielu synkkä ja aikeet pahat, joten liikaa ei kannata lyriikasta lumoutua. Yksilöllistä menestystä on hän kuitenkin jo niittänyt, sillä heinäkuussa Septimus kaatoi – kenties enteilevästi – aiemmin välieräpaikan lunastaneen Alfan, joka odottaa tämän ottelun voittajaa.

Vaan kuka ilmaantuukaan vastustamaan? Viime vuonna eräs pitkän linjan painijamme joutui yllättäen jättämään FCF-kehän taakseen, mutta nyt hän on palannut: Patrik ”Murskaaja” Mieto saapuu taas tarjoilemaan suplexeja ja pohjoismaista strong styleä! Mutta millaisessa ottelukunnossa mahtaa jo kymmenen vuotta sitten debytoinut painikone olla, ja sitäkin tärkeämmin, vieläkö löytyy sisua?

Nouseva Septimus vastaan palaava Mieto turnausottelussa – mitä sitä enempää runoilemaan. Liput on tehty ostettaviksi Livetosta ja 15. lokakuuta nähdään Kalliosalissa!