Showpainia! 15.10.2022

Syksyn showpainikarkelot jatkuvat Kalliosalissa.

Luvassa mm. uusien painijoiden debyyttejä!

Liput Livetosta.

Huom! Tapahtumassa on anniskelun vuoksi ikäraja K-18.

Ovet auki klo 17:00
Showtime klo 18:00

Kalliosali
Pengerkatu 11,
00530 Helsinki


Illan pääottelussa nähdään tuoreiden joukkuemestareiden ensimmäinen puolustus, kun Astraali-ilmiö 3000 asettuu ilkimyksiä vastaan. Viekö kosminen duo joukkuemestaruudet vai keplotteleeko Brändi© tiensä toiseen häikäilemättömään voittoon? Tule ja todista!


Tässä tapahtumassa nähdään myös jotain ennennäkemätöntä, kun stand-up koomikko Tomi Haustola saapuu tarjoamaan kevennystä mähinäntäyteiseen iltaan! Varmistathan siis lippusi ajoissa!


SISU8-turnaus on saanut tulta alleen ja niin on näemmä saanut nyt paluun tekevä Patrik ”Murskaaja” Mieto! Mutta riittääkö palaavan Miedon tulisuus viemään hänet jatkoon turnauksessa, kun häntä vastassa on ”Brutaaliuden pelimanni” Septimus. Se selviää vain hankkimalla lippusi nyt!


Lisää debyyttejä on tiedossa, kun Severi Arokoski pääsee ensi kertaa näyttämään omat taitonsa suoraan SISU8-turnauksessa. Vastassa on kuitenkin FCF:n raivokkain painija, kun Raivo-Romppainen lähtee myös havittelemaan pokaalia kotiin. Osoittautuuko Romppaisen raivo liiaksi uudelle painijalle vai yllättääkö Severi vielä meidät kaikki? Tulethan paikalle ja todistat miten käy!


Mitä olisikaan showpaini-iltama ilman FCF:n omaa mestaria ja täten myös promootion kasvoja? Shemeikka on luvannut tulla paikalle, mutta mitä on Ässällä hihassa? Varmistathan lippusi siis pian!