Setämiesten setämies ja Lössin Bossi vastakkain Omegassa

  • 27.5.2022

Nyt on puheenvuorot pidetty ja oikeudenkäynnit käyty – aika selvittää näiden kavereiden erimielisyydet lopullisesti. Hyvän ystävänsä ja managerinsa Lars Vegasin saattelema Valentine asettuu puolustamaan purjehdusseurakaverinsa niin kutsuttua kunniaa yleisön suosikkijättiä Alfaa vastaan!

Tämä tapahtumasarja sai alkunsa Vegasin härnättyä kehänlaidalla joukkueottelussa, jossa Alfa ja Vallu-setä olivat kumpainenkin osallisena. Tästä suivaantuneena ”Lössin bossi” täräytti Larsilta jalat alta ja hatun päästä, ja asiaahan piti luonnollisesti selvitellä lakia ylläpitävän tuomarin edessä asti. Oikeudenkäynnissä kuitenkin asianomistajan näyttö kärsityistä vammoista alkoi vaikuttaa… noh, heikolta. Alfalle ei silti jäänyt käteen pelkkä oikeusvoitto, vaan samaan rahaan Valentine asetti hänelle uuden haasteen Omegaan.

Alfa on jo uransa alkutaipaleella saanut nimeään esiin ääripositiivisella energiallaan sekä vakuuttavilla suorituksillaan. Tässä vaiheessa mikään ei vahvistaisi kaverin osakkeita niin kuin yksilövoitto entisestä – ja moninkertaisesta – FCF Mestarista kevään suurimmassa showpainitapahtumassa. Vastustajan aliarvioiminen olisi kuitenkin tässä vaiheessa kohtalokasta, kun osakkeita halutaan nostaa juuri tuon niljakkaan, limaisen ja häikäilemättömän Valentinen kustannuksella. Pohjoismaista ei nimittäin montaa nimeä löydy, joita tuo Lars Vegasin saunakaveri ei olisi onnistunut peittoamaan.

Jyllääkö nuoren taistelijan innokkuus sekä valtava ylivoima, vaiko setämiespatriarkaatin kokemus ja metkut? Nappaa lippusi Omegaan nyt Livetosta, niin pääset todistamaan tätä ikimuistoista koitosta!