Shemeikan kujanjuoksu FCF-mestaruuden ykköshaastajuudesta

  • 19.9.2021

Meillä on teille kolme sanaa: Shemeikka. On. Palannut!

Viime kesäkuussa sai ”Suomipainin ässä” kokea suuren hypen päätteeksi rökäletappion, kun hänen arkkivihollisensa Juhana ”King Kong” Karhula osoitti miten FCF-mestari painii: pirullisen suvereenisti. Kaikkien yllätykseksi ex-toimitusjohtaja olikin riisunut puvun ja kravaatin myös hengen tasolla, eikä iso kenkäkään enää puristanut. Mestarin likaiset taktiikat vaihtuivat puhtaaseen dominointiin, jossa haastajan nousujohde katkesi, suli nesteeksi ja valui Pressan viemäriin.

Rökityksen jälkeen Shemeikka-neste haihtui ja vietti kesän ilmoilla tuntemattomilla. Oliko tappio karvaan lisäksi traumaattinen? Pitikö elämän risteyskohdassa pysähtyä ja laittaa asiat perspektiiviin? Niin tai näin, pitkittynyt haavojen nuoleskelu ja märehtiminen ei kuulu tämän “sonnin” luontaisiin tapoihin. Syksy on uusien alkujen aikaa ja syyskuun Wrestling Show Live toikin muassaan tuoreen Shemeikan! (Osta tallenne ja näe).

Vaan palanneella sankarilla on jälleen edessään vuori kiivettävänä. Viime vuoden Rumble-voittaja saa uuden mahdollisuuden nousta ykköshaastajaksi, tällä kertaa kujanjuoksuottelussa, jossa hänen on kohdattava vuoron perään kolme mysteerivastustajaa yksi vastaan yksi. Jippo on myös siinä, että mikäli joku hänen vastustajistaan vie Shemeikasta voiton, menee haastajuus tämän nimiin. Aivan kuin eräs ryökäle vielä vetelisi naruista siellä jossain…

Miltä näyttää korttipakka lokakuussa, kun ÄSSÄ kohtaa jätkän, kurkon ja kuningattaren? Tule mukaan pelaamaan ja aseta panoksesi Livetosta.