Shemeikka ja Regina kohtaavat Maken ja Karhulan Tampereen pääottelussa!

  • 28.11.2022

Tampereella nähdään suomipainin tämän hetken tulikuumin nelikko vääjäämättömässä välienselvittelyssä. Illan pääottelussa FCF Mestari Shemeikka ja Regina Rosendahl kohtaavat joukkueottelussa Prinssi Maken ja Juhana “King Kong” Karhulan.

Vihanpidon ensikipinät nähtiin jo syyskuussa, kun Make juoni itselleen voiton Shemeikasta, vaikka mestaruus ei hylkäyksellä vaihtanutkaan omistajaa. Karhula puolestaan otti asiakseen ryhtyä portinvartijaksi Reginan mestaruustavoitteiden tielle. Vastikään nähtiinkin sitten marraskuinen mestaruustaisto Shemeikan ja Karhulan välillä. Varjon lailla Ässän kintereillä pööpöillyt Prinssi Make sekaantui lopulta otteluun, iski Shemeikkaa terästuolilla selkään ja pelasti samalla Karhulan luovutustappiolta. Vai käyttikö hän Karhulaa vain omien päämääriensä ajamiseen? Make nimittäin saikin itse vastata mestarin haasteeseen uusintaottelusta Talvisotaan, missä titteli olisi jälleen pelissä. Samalla Shemeikka oppi kitkerän läksyn siitä, että ystävyys ei ole itsestäänselvyys; Kun Reginan apu ei hänelle lokakuussa kelvannut, niin nyt hän olisi sitä toden teolla kaivannut.

Osaako Shemeikka tällä kertaa arvostaa Reginaa joukkuetoverina vai näkeekö hänet vain yhtenä uhkana mestaruudelleen? Onko Karhulalla ja Makella edelleen yhteinen tavoite vai ajaako ystävänsä pettävä, pahamaineinen Prinssi ainoastaan omaa agendaansa? Tampereella 3. joulukuuta se nähdään, joten hanki lippusi Livetosta ja saavu vastausten äärelle.