Showpainia! Tampere 3.12.2022

FCF Wrestling palaa pitkästä aikaa Tampereelle!
Tapahtumatilana toimii Teatterimonttu osana Tampereen yliopistoa.

Liput Livetosta!

Ovet auki klo 17:00
Show alkaa klo 18:00

Teatterimonttu
Kalevantie 4 D,
33100 Tampere


Huipentuma ennen koko vuoden huipentumaa on, kun Prinssi Make ja Juhana ”King Kong” Karhula yhdessä selvittelevät välejään Shemeikkaa ja Regina Rosendahlia vastaan. Tässä joukkueottelussa tullaan näkemään viimeiset juonenkäänteet ennen Talvisotaa, joten varmistathan lippusi ja paikkasi pian!


Tampereella näemme myös turpasaunan, jossa neljä painijaa – Nikita, Alfa, Etsivä Echart ja Septimus – saavat taistella tiensä voittoon vapaavalintaisin keinoin. Tässä ottelussa ei ole pelkoa hylkäyksestä, joten saa nähdä mitä kukin keksii ja mitä kättä pidempää on ulottuvilla. Selvitäthän siis mitä tässäkin tulee käymään ja osta lippusi nyt!


Viimeisempiä selvittelyjä ennen Talvisotaa on luvassa lisää, kun Astraali-Ilmiö 3000 tulee antamaan oikeutta niin paljon vääryyttä tehneelle Brändi©:lle. Onnistuvatko jo pitempään joukkueena toimineet Stella ja Walta vai ketkuttelevatko Sebastian Vauhkonen ja Toni Tamminen taas voiton itselleen? Varmista itse ja samalla lippusi nyt!


Viktor Tykin ja Valentinen odotettu kohtaaminen käydään viimein! Pysyykö Tykki vielä kasassa ja saako hän lopultakin käännettyä kurjan tappioputkensa, vai onko Vallu päässyt jo liiaksi hänen päänsä sisälle kylvämään epävarmuutta?

Lisäksi ottelukortissa nähdään ”Valioyksilö” Vincenzo vastaan Patrik Mieto, sekä 8-hengen joukkueottelu: Raivo-Romppainen, KOURA sekä Levottomat Kolme -jengin Katve ja Toxic Roxy (joka tekee painidebyyttinsä) vastaan Ken Kallio ja Jake Luupää eli Paini-Weikot, The SAN ja Pirkanmaan oma sankari Severi Arokoski.