Suomipainin Ässä kohtaa Tammisen Tonin Turussa

  • 29.10.2021

Ässä. On. Tässä. Ai missä? No Turussa! 

Uudella asenteella ja asulla hiljattain palannut Shemeikka saapuu Suomen entiseen pääkaupunkiin näyttämään painivirtuoosin otteitaan. Siinä missä Turussa selvitetään kuka kävelee mestarina Talvisotaan, on tuon tapahtuman haastaja jo selvillä Shemeikan voitettua ykköshaastajuuden itselleen lokakuun alussa. Suomipainin Ässän matka ei kuitenkaan ole mutkaton, kun tiellä seisoo eräs raumalainen.

Itsensä Suomen atleettisimmaksi, työteliäimmäksi ja lahjakkaimmaksi painijaksi tituleerannut Tammisen Toni tuskin nauttii suurtakaan suosiota parrasvaloihin astuessaan, mutta se ei tätä kaveria juurikaan kiinnosta. Tammisen kiistattoman taidon ja häikäilemättömyyden tuottama menestys vei Raumam boikaan SISU8- ja Joukkueturnauksiin, joista kuitenkin sai suunniteltua aiemmin matkaliput kotiin. Mikäpä sen tehokkaampi tapa nostaa jälleen osakkeitaan, kuin ykköshaastajan paketoiminen Rauman lukkoon.

Riittävätkö Shemeikan otteet Tammisen myllyttämiseen? Vieläkö Tamminen pitää hallussaan The SANin Pohjoismaiden mestaruusvyötä? Ovatko raumalaiset yleisesti pidettyjä Turussa? Ovatko Raumalaiset yleisesti pidettyjä muuallakaan? Se on Ässä vastaan Lukko Turun Club Utopiassa 13. marraskuuta – liput irtoavat Livetosta!