Showpainia! Turku – 13.11.2021

FCF Wrestling palaa Turkuun palaa yli kymmenen vuoden tauon jälkeen taas Turkuun!

Tapahtumapaikkana toimii uusi Salibandy Areena osoitteessa Raunistulantie 15.

Showtime klo 20:00. Liput Livetosta.


Turun Showpainia! ilta tullaan kruunamaan pääottelulla, jossa toisensa kohtaavat Juhana ”King Kong” Karhula ja Jake Luupää, panoksena FCF-mestaruus. Tule mukaan Turkuun!


Uudelleensyntynyt Shemeikka on tehnyt näyttävän paluun kehään ja Turussa häntä vastaan ottelee vanha kettuilija Toni Tamminen. Kukistaako Tamminen Shemeikan vai onko Shemeikalla ässä hihassaan?


Väkivaltaa ja lossautuksia tiedossa Turkuun, kun nämä kaksi joukkuetta saapuvat otteleemaan. Ennennäkemätön joukkue sisältäen Ionin, The SANin ja Viktor Tykin tulevat kohtaamaan vanhan kunnon Dynastian! Tästä ottelusta ei tule toimintaa ja kovia otteita puuttumaan, joten tule Turkuun ja todista kumpi joukkue vie voiton!


Turussa on luvassa extremennälkäisille mähinää nimeltä Turun Turpasauna! Neljä painijaa, HC Andersen, Raivo-Romppainen, KOURA ja paluun tekevä TEUVO, ottavat yhteen tässä romurallissa. Kuka saa turpaan? Kuka selviää voittajana? Tule Turkuun ja näe!


Astraali-ilmiö 3000 ja Ower Power kohtaavat jälleen! Turussa nähdään saavatko Ower Powerin jäsenet Johnny McMetal ja Polar Pekko uudelleen ylivoimaa yli galaksin painisuojelijoiden, Stellan ja Waltan. Vai saako AI3K kerättyä tarpeeksi kosmista voimaa kukistaakseen ylivoimaisen kaksikon?


Tuore joukkuemestari Nikita joutuu nyt pitkästä aikaa kohtaamaan Jessica Loven, joka ei varmasti ole unohtanut viimeistä kohtalokasta ottelua Nikitan kanssa. Onko tiedossa lisää brutaalia otteita Jessica Lovelta vai pitääkö vitamiinipommi Nikita pintansa? Tule ja näe!


Turun neutraalilla maaperällä nähdään jälleennäkeminen, sillä Sonjay ja Valentine ottavat uudelleen toisistaan mittaa. Vetääkö Valentine pidemmän korren managerinsa Lars Vegasin kanssa vai näyttääkö satenkaarisankarimme Sonjay Valentinelle tupen rapinat? Se selviää Turussa!