Suurisuu ja epäammattilainen: Tamminen vs. Luupää SISU8-ottelussa

  • 27.9.2021

Lisää SISU8-turnauksen finaalipaikkoja tulee ratkaistavaksi 2. lokakuuta. Illan toisessa puolivälieräottelussa vastakkain ovat kaksi yksilöä, joilla on omilla tavoillaan suuret suut. Nyt ei kuitenkaan lärpätetä (tai kiroilla) hommaa selväksi, vaan painitaan!

Toni Tamminen on suvantojen jälkeen nauttinut hienoista nousua. Syyskuussa hän pyyhki kanveesia uudella verellä laittaessaan Ken Kallion nippuun edetäkseen turnauksessa. ”Suomen lahjakkain, atleettisin ja työteliäin” on yhdistelmä superlatiiveja, joilla luulisi pärjäävän missä tahansa urheilullisessa kilvoittelussa – nyt siis todellakin testataan, onko Raumam boik sitä mitä sanoo vai jäävätkö sanat helinäksi.

Jake Luupään tuhkimotarina ryysyistä, noh, vähemmän ryysyiselle tielle on ollut kiinnostavaa seurata. Vaikka entinen juoppo edelleen tituleeraa itseään ”Epäammattilaispainijaksi”, on uusi asenne ja kunnianhimo tuonut hänet nyt tähän. Puolivälierissä kaatuneen Raivo-Romppaisen jälkeen on vielä matkaa rikkauksiin, mutta Jaken momentumissa on oma lisäkierroksensa: hän on jo tässä vaiheessa FCF-mestaruuden ykköshaastaja voitettuaan syyskuun neljänsuoran!

Kummalla näyttää statistinen graafi kohti finaalipaikkaa, kun toisen käyrä taantuu tai peräti laskee? Todista tilastojen toteutuminen ostamalla lippusi Livetosta!