Talvisodan pääottelussa Shemeikka ja Prinssi Make taistelevat FCF Mestaruudesta

  • 5.12.2022

Shemeikka nousi FCF Mestariksi Talvisota XV:ssa päihitettyään Juhana “King Kong” Karhulan. Alkoi Ässän valtakausi, ja millainen se onkaan ollut! Shemeikka on kantanut vyötä koko vuoden ja selvinnyt tittelinsä säilyttäen peräti kahdeksasta puolustuksesta. Täyttynyt unelma jatkui taistelevan mestarin voittokulkuna, mutta on viime aikoina muistuttanut yhä enemmän painajaista – jossa virnuilevat Prinssi Maken viiksekkäät kasvot.

Make myhäilee omaavansa painibisneksen terävimmän älyn – ja saattaa hyvin olla oikeassa. Hän pääsi syyskuussa Shemeikan ihon alle ja voitti tämän hylkäyksellä, ja on siitä lähtien pyörittänyt peliään suvereenein ja suorastaan pelottavin ottein. Marraskuussa Shemeikka selvisi voittajana revanssissaan Prinssin uutta, kuninkaallista liittolaista Karhulaa vastaan, mutta millä hinnalla? Make iski Shemeikkaa terästuolilla selkään ja poseerasi tiedottoman Ässän yllä mestaruusvyö käsissään. Suunnitelma toimi kuten Prinssi toivoi, kun Shemeikka halusi hyvityksensä Talvisota XVI:n pääottelussa panoksena FCF Mestaruus.

Toisensa äärimmäisen hyvin tuntevat Prinssi ja Ässä ovat painineet vuosien mittaan useasti niin samalla kuin vastakkaisellakin puolella. Tässä kohtaamisessa panokset ovat kuitenkin aivan eri tasolla kuin koskaan aiemmin. Hopeinen Prinssi saa mahdollisuutensa viimeistellä suunnitelmansa ja saalistaa itselleen tuon palkinnoista tavoitelluimman. Kolhitulla mestarilla on puolestaan tilaisuus kiillottaa kilpensä ja maksaa takaisin yhdelle ovelimmista vastustajistaan. Kumpi tahansa tämän koitoksen viekin nimiinsä todella ansaitsee kantaa FCF Mestarin arvonimeä.

Tähän eeppiseen kohtaamiseen huipentuu suomalainen showpainivuosi. Johtaako painikansan uuteen vuoteen edelleen Shemeikka vai koittaako Prinssi Maken valtakunta ja voima? Hanki lippusi Livetosta ja saavu Valkoiseen Saliin 17. joulukuuta kokemaan suurtaistelun tunnelma.