Tanskan tähdet vastaan Paini-Weikot huhtikuussa

  • 3.4.2022

Voimme taas iloita ja pakahtua sympatiasta: Jake Luupää ja Ken Kallio ovat sopineet riitansa ja lyöneet hynttyyt yhteen – Paini-Weikkojen aikakausi on alkanut! Maaliskuussa kaksikko sai jo hivenen maistaa mahdollisuuksien hunajata ylimielisiä Dynastia-velmuja vastaan lyhyessä mestaruusottelussa, jossa dunkkuun tuli ja komeasti. Tämähän ei tietenkään Weikkoja lannista, ja nyt huhtikuussa heitä odottaa toisenlainen haaste, kun rajojen takaa saapuu pohjoismaisia vierailijoita.

Emeritus ja Michael Fynne, Tanskanmaan konkarit Bodyslam-promootiosta, tekevät 9. huhtikuuta Suomen-debyyttinsä Valkoisessa Salissa. Vuosien mittaan muutamia kertoja joukkueena paininut kaksikko onkin jonkin verran ehtinyt terästää yhteistyötään, ja ehkä jopa kemiat ovat tallella. Fynne on promootionsa hallitseva joukkuemestari ja hallinnut myös monia yksilötitteleitä ympäri Tanskaa. Emeritus taas on vastikään jopa päässyt haastamaan amerikkalaisen Ring of Honor -promootion maailmanmestaruudesta. Meriittejä ja kokemusta heiltä siis löytyy.

Tuoko edustushommiin ryhtyvä Team Bodyslam pöytään sellaista maailmanluokan meininkiä, että Paini-Weikot tutisevat, vai onko suositun kotijoukkueen sitkeys liian kova pala purtavaksi? Tätä Suomi vastaan Tanska -maaottelua et halua jättää väliin, joten parempi nyt vaan ohjata sormet Livetoon ja varmistaa paikat katsomossa.