Wrestling Show Live! – 9.4.2022

Painivuosi 2022 jatkuu Valkoisessa Salissa! Merkkaa tapahtuma kalenteriin ja varmista tulosi tähän tulevaan tapahtumaan!

Ovet auki klo 17:00, show alkaa klo 18:00
Aleksanterinkatu 16-18

Tapahtumassa on anniskelualue.
Asiakkailta peritään security fee (3,5€, sisältää narikan)


The SANin ja Tammisen Tonin jo pitkään jatkunut jahti saapuu päätökseensä, kun nämä kaksi kohtaavat illan huipentavassa ketjuottelussa. Ottelijat toisiinsa kahlittuina ei ole kummallakaan pakokeinoa ja edessään heillä on vain toisensa. Varmistathan siis lippusi ja paikkasi pikapikaa Valkoiseen Saliin ja koet tämän huikean jahdin päätöksen!


Voi Vegas! Viime tapahtumassa Lars Vegas sekaantui otteluun ja sai siitä myös osansa Alfalta. Tulevassa tapahtumassa Lars Vegas ei aio vaeita kohtaamastaan vääryydestään ja aikoo sanoa muutaman valitun sanasen!


Jo kauan sitten luvattu Jessica Love vastaan Astraali-ilmiö 3000:en Walta kohtaavat nyt vihdoin ja viimein Valkoisessa Salissa. Nyt eivät avaruusripulit tai muut esteet enää ole tiellä ja nämä kaksi saavat otella toisiaan vastaan sydämensä kyllyydestä! Tule siis paikalle!


Myös Liigan ja Dynastian ottelu saa uuden mahdollisuuden tässä tulevassa tapahtumassa! Tuo uuden paluun tehnyt Liiga haastaa Dynastian Joukkuemestaruudesta ja edessä ei ole muuta kuin erittäin tiukka taisto Joukkuemestaruudesta. Säilyttääkö Dynastia mestaruuden vai onnistuuko Liiga päihittämään Dynastian? Ota selvää ja tule paikalle!


No nyt on uutta ja jännittävää tiedossa! Tanskan Bodyslamista saapuu vierailemaan joukkue, jonka muodostavat yhdessä Emeritus ja Michael Fynne. Tätä kokenutta joukkuetta vastaan asettautuvat juuri muodostautunut Paini-Weikot, eli Jake Luupää ja Ken Kallio. Tässä on siis ennennäkemätön ottelu Suomessa eli varmistathan paikkasi pikimmiten tapahtumaan!


Ionin jouduttua jättäytymään sairaustapauksen vuoksi pois tapahtumasta, on nyt H.C. Andersen puilla paljailla. Ottelu joukkuemestaruudesta on yhä voimassa ja parikseen hänen täytyisi joku löytää. Kenet hän löytää parikseen ja onko heistä päihittämään Dynastia? Tule paikalle ja tiedät!