TURUKKUUSEN TURPASAUNA

  • 2.11.2021

Mestoille paluun kunniaksi on extremennälkäisille luvassa herkkua, joka kantaa nimeä Turun Turpasauna! Neljä painijaa kohtaavat ottelussa, jossa diskauksia tai uloslaskuja ei tunneta. Ensimmäinen, joka saa selätyksen tai luovutuksen maaliin, vie voiton kotiin. Tästä eivät lettukestit paljon parane!

Vaan kylläpä paranee, sillä yleisön ikisuosikki TEUVO tekee pitkään odotetun paluun kotiyleisönsä edessä! Naantalilainen oluenystävä on niittänyt näissä useamman osallistujan hardcore-otteluissa enemmänkin menestystä, mutta missä pätkintäkunnossa mies on tauon jälkeen?

Painikuntoa kyllä kysytäänkin, kun hässäkkään liittyy mukaan KOURA, tuo groteski jättiläinen. Tämä monsteri on vannoutunut hävittämään syntiset Telluksen pinnalta, ja nyt kolme potentiaalista uhria ovat saaneet epäonnisen lottovoiton.

Raivo-Romppainen saapuu pitämään marssitahtia yllä suorastaan tulisilla otteillaan. Tupla-ärrä päästikin hiljattain raivonsa valloilleen täydessä potentiaalissaan, jonka jälkeen urheiluhenkisyyden kaltaiset asiat eivät ole enää olleet tiellä. Tällä kaverilla ei ole aikomustakaan tehdä muuta kuin viedä voitto itselleen tiukan kurin ja heikon vihanhallinnan avulla.

Kun tämän näköinen seurue lyödään samaan salaattiin, sopii sekaan vain yksi: HC Andersen! Hiljattain parannuksen tehnyt HC on käynyt aikamoista asennemuutosta läpi. Turussa nähdäänkin, missä määrin sadistisuus on tuosta erotiikkaa tihkuvasta psykopaatista lähtenyt huolimatta positiivisemmasta olemuksestaan. Andersen onkin juuri omiaan näyttämään tässä ottelussa, miksi hänen etunimensä on HardCore.

Kenen taskuun menee voitto tästä romurallista? Onko kenenkään housuissa taskuja? Mitä TEUVO on touhunnut koko tämän ajan? Miltä uusi HC Andersen näyttää kehässä? Voiko Romppaisen raivoa pysäyttää? Mikä on KOURAN toinen nimi!? Päästä itsesi jännityksestä 13. marraskuuta Turun Club Utopiassa – liput Livetosta!