Turussa ratkaistaan uusi ykköshaastaja!

  • 27.8.2023

Prinssi Make pääsi viime vuonna ottelemaan FCF Mestaruudesta peräti kahdesti, mutta ykköspalkinto lipesi vallanhimoisista hyppysistä molemmilla kerroilla. Vaikka suuret voitot ovat karanneet ratkaisuhetkillä, on hopeanhohtoinen juonittelija kerta toisensa jälkeen osoittanut kuuluvansa painikehän aateliin. Aiemmin tänä vuonna nähdyt turnauksen finaalipaikka ja selviytyminen Rumble-ottelun loppukaksikkoon ovat vakuuttaneet johtoportaan myöntämään Makelle jälleen tilaisuuden jahdata kirkkainta kunniaa.

The SAN puolestaan kukisti Valentinen hurjassa “Minä lopetan” -ottelussa karkottaen kiusanhengen yltään – ja samalla koko FCF Wrestlingistä. Kun voittoisa vire jatkui myös Ropeconissa, vaikuttaa nyt silmin nähden vapautuneen oloinen SAN, entinen Pohjoismaiden mestari, valmiilta tavoittelemaan seuraavaa mestaruuttaan. Hetkenkään herpaantumiseen ei ole varaa, kun vastustaja on Maken kaltainen häikäilemätön ja partaveitsenterävä mestarimanipuloija.

Iskeekö Turun kirkkaalta taivaalta Saigonin salama? Värjäytyykö auringonlasku kuninkaalliseen hopeaan? Uusi ykköshaastaja sekä suomipainin seuraava horisontti paljastuvat silmiemme eteen 9. syyskuuta – liput löydät Livetosta!