Unohdetaan säännöt hetkeksi – täältä tulee Tampereen Turpasauna!

  • 28.11.2022

Aina ei ihminen jaksaisi noudattaa sääntöjä, mutta käyttäytyy silti nätisti, kun ei halua vilungista kiinnikään jäädä. Vähän samanlaistahan se on yleensä myös painikehässä, jossa mokoma tuomari julistaa rikkurille hylkäystappion koiruuden nähdessään. Toisin on paikallisissa Turpasauna-otteluissa! Tässä ottelumuodossa neljä taistelijaa saa kurmottaa toisiaan vapaavalintaisin ottein ja maksella luvan kanssa kalavelkoja vaikka kättä pidempää hyödyntöen, ilman pelkoa hylkäyksestä.

Etsivä Eckhart joutui debyytissään KOURAn uhriksi, eivätkä optimaalisilta näytä parametrit nytkään, sillä vastaan asettuu yhtä aikaa kolme jo meritoitunutta vastustajaa. Juuri viime tapahtumassa Nikita päihitti yhdessä ranskalaisen Calypson kanssa Levottomat joukkueottelussa, ja voitto tästä mittelöstä antaisi vitamiinipommille taatusti hyvää nostetta jälleen myös yksilöottelijana. Septimus taas koki ensimmäisen tappion sitten Dynastian hajoamisen. Runoniekka haluaa varmasti palata heti voittojen tielle, varsinkin kun samalla on tilaisuus murjoa tappion aiheuttanutta Alfaa, ottelun neljättä painijaa. “Lössin Bossi” raivasi kyseisellä voitolla tiensä SISU8-turnauksen finaaliin ja on siis enää yhden voiton päässä tuosta tavoitellusta voittopokaalista – momentum varmasti siis kelpaisi.

Nyt näiden neljän soturin tiet risteävät Tampereen Turpasaunassa, jossa voi olla vain yksi voittaja. Löytääkö Etsivä Eckhart johtolangat voittoon? Pyörittääkö Nikitan karuselli vastustajiensa päät pyörälle? Kääntääkö Septimus brutaalein riimein uuden voittoisan sivun? Jyrääkö Alfa hypejunallaan vastustajansa matkallaan Tampereelle ja takaisin? Rymistele lippukaupoille Livetoon ja tule 3. joulukuuta Teatterimonttuun todistamaan ihmisromurallia!