Vauhkonen vs Sonjay sokko-ottelussa – millaisessa maailmassa elämmekään?

  • 6.6.2022

”Gimmickit on vain gimmickejä. Teknisessä koitoksessa Sebu edelleen päihittää kenet tahansa FCF:n rosterissa – vaikka silmät sidottuna.”

Tähän tapaan meni Sebastian Vauhkonen vastikään uhoamaan hävittyään Lahdessa pöytäottelun. Hänen olisi ehkä kannattanut pitää suutaan soukemmalla, sillä ylimielisyyttä harvoin palkitaan muulla kuin ankarammilla haasteilla. FCF Wrestlingin showpainijumalilla kun on valtakunta ja voima, niin myös loputon varanto mitä häiriintyneimpiä temppuja Vauhkosen – tai kenen tahansa – pään menoksi. Ja sitä saa, mitä tilaa.

Wanhan Wrestlamentin luomiskertomuksessa, kun taistelutanner ja sen kamppailijat olivat valmiita, niin seitsemäntenä päivänä showpainijumalat eivät suinkaan vain levänneet. He toki kokoontuivat saunomaan ja ryyppäämään, mutta keksivät samalla maailmalleen mitä sadistisimpia koettelemuksia. Silloin ryhmän pitkätukkaisin lurjus ideoi “sokko-ottelun”, jossa painijat todellakin taistelevat silmät sidottuina. Onko kuunaan tiedetty mistään niin älyvapaasta tässä lajissa, jossa lähes kaikkien aistien saumaton yhteispeli on edellytys menestykseen – saati vain selviytymiseen?

Sopii myös kysyä, että mitä pahaa on sympaattinen Sonjay tehnyt ansaitakseen paikkansa ottelun toisena osapuolena? Ensin hän sai tuta Raivo-Romppaisen strategisen sukka-aseen suoraan päähän, ja nyt saattaa jokin iso sukan tapainen päätyä kokonaan sitä verhoamaan, eväten näkökyvyn täysin. 

Luulin että tällainen sekoilu on lopetettu, mutta eikun NEVER STOP THE MADNESS JA KOHTA MENNÄÄN TAAS.

Omega 11. kesäkuuta. Nähdäksesi tämänkin absoluuttisen hurlumhein on kuljettava lippukaupan läpi Livetossa.