Showpainia! – 19.6.2021

Lauantaina 19.6.2021 klo 20.00 julkaistava tallenne tulee sisältämään monta mielenkiintoista ja kauan odotettua ottelua.

Liput Livetosta.


Pohjoismaiden mestaruusottelu: Regina Rosendahl vs The San (c)


8 henkilön joukkueottelu: Johnny McMetal, Toni Tamminen, Sebastian Vauhkonen & H.C. Andersen vs. Viktor Tykki, Reimi & Astraali-ilmiö 3000 (Stella & Walta)


Tämän tapahtuman pääottelussa kohtaavat vihdoin ja viimein Juhana ”King Kong” Karhula ja Shemeikka. Tämä kauan odotettu ottelu kruunaa tulevan tapahtuman!


SISU8 turnaus käynnistyy! Tämä turnauksen aloittavat Jake Luupää ja Raivo Romppainen. Käy myös lukemassa heidän haastattelunsa ja selvitä mitä odotuksia heillä on tulevaan turnaukseen!


Seuraavassa SISU8 turnauksen ottelussa kohtaavat Alfa ja Koura! Lue myös heidän haastattelunsa ja selvitä mitä he odottavat turnaukselta. Nämä kaksi jättiläistä ottelemassa näet vain ostamalla tämän tapahtuman tallenteen itsellesi!


Viimeisimpänä mutta ei suinkaan vähäisimpänä: Polar Pekko vastaan Prinssi Make! Myös tämän ottelun pääset näkemään hankkimalla lippusi tähän tallenteeseen! Hanki liput nyt!